Info vedr. afhentning
SverigesGrepen
Beskrivelse
SverigesGrepen er en patenteret udmugnings greb designet og produceret i Sverige. Den har et ergonomisk design der sikre at greben bevæger sig mest effektivt i den rigtige retning så man får mest muligt ud af de kræfter man bruger på udmugning. Håndtaget er designet til 4 forskellige grebsstillinger. Dette øger komforten og minimere risikoen for skader. Håndtaget stabiliserer greben og reducerer belastning på håndleddet og skulderen. Skaftet som er del af et unikt design er lavet af anodiseret aluminium og dets ergonomiske design sikre en optimal arbejdsstilling.

Grebshovedet og håndtaget er lavet af en speciel plastic som gør det til en af de letteste udmugningsgrebe på markedet og det er praktisk talt umuligt at brække det.

Prisen er incl. fragt i Danmark.

Leveringstid er 3-6 dage.
Ridehuskort Standard
Standard Abonnement for Ridehuskort

Gælder éen navngiven hest og det kræves at rytter er medlem af RSR

Såfremt flere måneder ønskes lægges tilsvarende antal i kurven.
Ridehuskort Ad Libitum
Ad libitum Abonnement for Ridehuskort

Gælder ubegrænset antal heste for samme rytter. Medlemskab af RSR er krævet.

Såfremt flere måneder ønskes lægges tilsvarende antal i kurven.